Tuulessa blogi on leijalautailua, siipisurffausta ja mitä tuulessa voimmekaan harrastaa. Blogissa kerrotaan harrastamisesta, harrastuspaikoista, säästä, välineistä ja kaikesta, joka antaa lisätietoa niin lajista kuin sen harrastajistakin. Meille voi myös esittää kommentoimalla kysymyksiä siitä mikä sinua lajissa kiinnostaa tai mistä haluaisit lisätietoa.

Yhtenä kirjoittajista toimin minä, Tapio. Minulla on 20 vuoden kokemus leijalautailusta ja koulutettuna leijalautailun opettajana olen toiminut vuodesta 2005. 20 vuoden aikana laji on kehittynyt valtavasti niin välineiden kuin harrastusmuotojen osalta. Tältä ajalta kertyneitä kokemuksia ja tietoja haluan jakaa blogissa sekä seurata myös lajin ja välin kehittymistä ja tuoda esille uusimpia tuulia lajeista.

Harrrastukseni ajan olen myös toiminut läheisessä yhteistyössä välineiden maahantuojien ja myyjien kanssa, jotta olen voinut kasvattaa tietämystäni eri välineistä. Vuodesta 2018 Tmi Tapio Hinkkanen on toiminut Duotone kiteboarding välineiden virallisena maahantuojana.

Tervetuloa Tuulessa blogin pariin!